Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hengähdysilta luovuuden ja palautumisen parissa

18.9. @ 17.00 - 20.00

HENGÄHDYSILTA LUOVUUDEN JA PALAUTUMISEN PARISSA 18.9. KLO 17-20

Intuitiotyöpaja ja Pysähtymisen palautumisohjelma Turun seudulla toimiville naisyrittäjille maanantaina 18.9.23 klo 17–20, Kristiinankatu 5 i, Turku. Järjestäjinä yhteistyössä Anna Lassila, Annan Eväät Oy ja Satu Haapala, Tmi Resonoiva Ääni.

Mitä voin odottaa illalta? Muun muassa hengähdyshetkeä, pysähtymistä oman itsesi kuunteluun, menetelmiä intuitio- ja luovuusharjoituksiin ja rauhoittumista tukevia liikesarjoja. Lupaamme, että opit jotain uutta sekä itsestäsi että illan teemoista. Bonuksena tapaat muita naisyrittäjiä.

Intuitiotyöpajassa opit:
– miten voit harjoitella avaamaan intuitioharjoitusten avulla luovuuttasi ja löytämään ratkaisuja ja ideoita
– millaiset menetelmät auttavat sinua parhaiten havaitsemaan intuitiosi viestejä
– mitä intuitiosi kertoo sinulle juuri nyt itsestäsi, elämästäsi tai ratkaisua kaipaavasta haasteestasi.
Teemme erilaisia harjoituksia kirjoittamalla ja piirtämällä sekä äänimeditaatiota ja kehon tietoa kuuntelemalla. HUOM: Sinun ei tarvitse olla ”hyvä” kirjoittaja tai piirtäjä voidaksesi osallistua! Pysähtymisen palautumisohjelmat ovat kehon ja mielen liikettä ja sisältävät keskittymistä ja rauhoittumista, sekä aktiivista toiminnallista harjoittelua. Palautumisen toiminnallinen harjoittelu tarkoittaa vapaata, kevyttä ja luovaa liikettä, joka on hengityksen ja kehon omaa rytmiä kuuntelevaa. Palautumisohjelmat ovat suomalainen innovaatio palautumisen aktiiviseksi malliksi. Palautumisohjelmat perustuvat tietoon länsimaisesta kehoterapiasta, rentoutumisesta sekä ihmisen anatomiasta ja fysiologiasta. Ohjelmat on suunniteltu siten, että ne toteutetaan ensisijaisesti seisoma-asennossa. Tarpeen mukaan ohjelmat toimivat myös istuma-asennossa. Näin ohjelmat sopivat kaikenikäisille ja kuntoisille henkilöille. Palautumisohjelmat eivät ole urheilua. Pysähtymisen ohjelmassa opetellaan kuuntelemaan omasta kehosta syntyviä tuntemuksia rauhoittumista tukevien liikeharjoitusten kautta. Hengityksen merkitys avautuu ohjelmaa tekevälle luonnollisesti, sekä ohjauksen kautta. Ohjelmassa hyödynnetään musiikkia.

Illan kesto taukoineen on noin 3 tuntia. Tarjolla teetä, kahvia ja pientä purtavaa. Hinta Turun seudulla toimiville naisyrittäjille:
ennakkohinta 11.9. mennessä ilmoittautuneille 39,90 (sis. alv)
15.9. mennessä 45,- (sis. alv). Maksu kortilla tilaisuuden alussa.
Mitä tarvitsen mukaan? Muistiinpanovälineet – reilusti kirjoitustilaa käsin kirjoittamista varten – mukavat vaatteet, makuualustan tai joogamaton sekä vesipullon.

HUOM: Rajoitettu määrä paikkoja!
Tilaisuus toteutuu, jos osallistujia on vähintään viisi.
Sitovat ilmoittautumiset Facebook-tapahtumaan ilmoittautumalla ennakkohintaan 11.9. mennessä, normaalihinnalla 15.9. mennessä.

Tiedot

Päivämäärä:
18.9.
Aika:
17.00 - 20.00
Tapahtuma tagia:
, , ,