TURUN VUODEN 2021 YRITTÄJÄNAINEN

Tiedote,  julkaisuvapaa 2.10. klo 21.00

TURUN VUODEN 2021 YRITTÄJÄNAINEN

VUODEN 2021 TURUN YRITTÄJÄNAISEN VALINTA

Turun Yrittäjänaiset ry valitsee vuosittain ansioituneen Turun Yrittäjänaisen 

Ensimmäinen valinta tehtiin vuonna 1982. 

Valintakriteerit ovat seuraavat:

– on toiminut vähintään 5 vuotta yrittäjänä

– yritys on taloudellisesti menestyvä

– henkilö on esimerkillinen yrittäjänä ja muiden kanssa hyvin toimeentuleva

Yrityksen koolla tai toimialalla ei ole väliä.

Turun Yrittäjänaiset ovat valinneet Turun vuoden 2021 Yrittäjänaiseksi Marja Vaisteen.  

Marja Vaiste jätti vuonna 1996 taakseen hyvän työpaikan viestintätehtävien parissa ja aloitti Tuorlassa ensin lähiruokahankkeen parissa. Tuorlan Majatalo siirtyi hänelle kokonaan vuonna 2005. “Ihastuin Tuorlaan välittömästi ja ymmärsin siihen liittyvät mahdollisuudet. Paitsi että paikka on luonnonkaunis, on Tuorlalla myös pitkä, monivaiheinen historia ja monta tarinaa kerrottavanaan.” Nyt hän on toiminut yrittäjänä Tuorlan Majatalossa Kaarinassa jo parin vuosikymmenen ajan, eikä kadu hetkeäkään päätöstään. Tuorlan Majatalon lisäksi hän pyörittää Turussa Helmikahvilaa sekä Hotelli Helmeä

”Vastaan on tullut tilaisuuksia, joihin olen halunnut tarttua. Tuorla on ainutlaatuinen kohde kartanoympäristössä. Helmi-kiinteistö puolestaan on osa Turun historiaa. Rakennuksella on mielenkiintoinen menneisyys ja moni muistaa rakennuksessa jo vuosikymmeniä sitten toimineen kahvilan. Myönteinen kokemus Tuorlasta kannusti ryhtymään Helmikahvilan ja vähän myöhemmin myös Hotelli Helmen vetäjäksi.”

Marja Vaiste liittyi Turun Yrittäjänaisiin vuonna 2016. Yrittäjänaisiin kuulumisesta Vaiste sanoo, “samanhenkiset ihmiset antavat voimaa!” 

“Jokainen yrittäjä varmasti tunnistaa hetkiä, jolloin unettomina öinä miettii, saako laskuja tai palkkoja maksettua. Vuosien varrella olen yrittäjänä oppinut, että vaikeistakin vaiheista selviää. Tavalla tai toisella, mikä voi tarkoittaa pysähtymistä liiketoiminnan kehittämiseen tai uusien vaihtoehtojen etsimiseen.”

Marja valittiin vuoden 2020 yrittäjäksi Kaarinassa. 

Satu Söderström

Turun yrittäjänaiset ry

Tiedottaja, hallituksen jäsen

 Kristiina Engström

Turun yrittäjänaiset ry . PJ

0405469002

kristiina.engstrom@gmail.com

Marja Vaiste

marja.vaiste@tuorlanmajatalo.fi

p. 0400 741 843